Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 75
Technologia żywności. Technikum, część 1. Podstawy technologii żywności
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184351
Data premiery: 2022-09-23
Kod: FORAB-25
Opis: Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 10
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184825
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0119
Opis: Podręcznik "Żywienie i usługi gastronomiczne. Część X. Planowanie żywienia i produkcji [...]
Cena rynkowa brutto: 30,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Realizacja usług w recepcji. Część 2. Kwalifikacja HTG.06
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184931
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0118
Opis: Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla [...]
Cena rynkowa brutto: 30,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Realizacja usług w recepcji. Część 1. Kwalifikacja HTG.06
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184924
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0117
Opis: Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla [...]
Cena rynkowa brutto: 34,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Część 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184993
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0116
Opis: Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki [...]
Cena rynkowa brutto: 30,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Przygotowanie imprez i usług turystycznych. Część 1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184986
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0115
Opis: Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki [...]
Cena rynkowa brutto: 34,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.06
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788366796010
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0114
Opis: Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik [...]
Cena rynkowa brutto: 42,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184849
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0113
Opis: Doskonałe wprowadzenie w branżę hotelarską, niezawodne przyswojenie wiedzy, mnóstwo zadań do [...]
Cena rynkowa brutto: 42,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji. Kwalifikacja HGT.08
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788366796041
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0112
Opis: Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół [...]
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja HGT.08
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788366796027
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0111
Opis: Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla [...]
Cena rynkowa brutto: 45,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 2
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184863
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0110
Opis: Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch [...]
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 1
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184856
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0109
Opis: Podręcznik "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Część 1" jest [...]
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dokumentacja hotelowa. Realizacja usług w recepcji. Kwalifikacja HGT.03
%

Autor: Beata Bodusz
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184948
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0108
Opis: Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, [...]
Cena rynkowa brutto: 36,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
%

Autor: Beata Bodusz
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184917
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0107
Opis: Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03.Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi [...]
Cena rynkowa brutto: 36,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
MARKETING W AGROB.CW-FORMAT AB
%

Autor: Jerzy Bryś
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788386331314
Data premiery: 2021-04-07
Kod: FORAB-019
Opis: Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych.Zawód:-technik agrobiznesu, technik [...]
Cena rynkowa brutto: 8,40 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technologia żywności. Technikum część 3
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184375
Data premiery: 2019-10-01
Kod: FORM0104
Opis: Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii [...]
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia żywności. Technikum część 2.
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184368
Data premiery: 2019-10-01
Kod: FORM0103
Opis: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania [...]
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184795
Data premiery: 2017-12-12
Kod: FORM0092
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla [...]
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 7. Organizacja produkcji gastronomicznej
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184788
Data premiery: 2017-02-14
Kod: FORM0088
Opis: Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania [...]
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 6. Zasady żywienia
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184771
Data premiery: 2017-02-14
Kod: FORM0083
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla [...]
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 4. Wyposażenie i zasaday bezpieczeństwa w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184726
Data premiery: 2017-02-14
Kod: FORM0082
Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest [...]
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 5 Działalność gospodarcza w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184764
Data premiery: 2017-01-19
Kod: FORM0081
Opis:
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego T.14
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184757
Data premiery: 2017-01-19
Kod: FORM0080
Opis: Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
HOTELARSTWO CZ.3 DZIALALNOSC RECEPCJI-FORMAT AB
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184504
Data premiery: 2017-01-10
Kod: FORM0012
Opis:
Cena rynkowa brutto: 38,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184719
Data premiery: 2016-09-28
Kod: FORM0079
Opis:
Cena rynkowa brutto: 28,99 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184689
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0072
Opis:
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Ćwiczenia
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184658
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0071
Opis:
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Technik agrobiznesu
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184382
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0070
Opis:
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184702
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0069
Opis:
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184696
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0068
Opis:
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
123
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730