Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 6. Zasady żywienia

Kod hurtowni
FORM0083
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184771
Liczba stron
372
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2017-02-14
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych1. Planowanie i ocena żywieniaUczeń:1) klasyfikuje składniki pokarmowe oraz określa ich źródła;2) wyjaśnia wpływ składników pokarmowych na funkcjonowanie organizmu człowieka;3) charakteryzuje przemiany składników pokarmowych w organizmie człowieka;4) przestrzega norm i przestrzega zasad planowania żywienia;10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania, rozliczania i oceny żywienia;11) rozróżnia alternatywne sposoby żywienia;12) rozróżnia zagrożenia zdrowotne wynikające z nieracjonalnego żywienia;13) określa rolę instytucji zajmujących się problematyką żywienia.
Cena rynkowa brutto
49,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730