Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 75
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184672
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0067
Opis:
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.
%

Autor: BODUSZ BEATA
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184733
Data premiery: 2016-07-29
Kod: FORM0066
Opis:
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.10. "Organizacja usług gastronomicznych"
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184627
Data premiery: 2016-05-17
Kod: FORM0065
Opis:
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Obsługa turystyczna cz. III Organizacja imprez i usług turystycznych tom 3
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184610
Data premiery: 2016-03-08
Kod: FORM0064
Opis:
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184665
Data premiery: 2015-11-24
Kod: FORM0061
Opis:
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Hotelarstwo cz.6. Marketing usług hotelarskich
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184634
Data premiery: 2015-11-24
Kod: FORM0060
Opis:
Cena rynkowa brutto: 29,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184641
Data premiery: 2015-10-31
Kod: FORM0059
Opis:
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Obsługa turystyczna cz.IV Podstawy turystyki
%

Autor:
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184597
Data premiery: 2015-10-10
Kod: FORM0058
Opis:
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.09
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184603
Data premiery: 2015-10-10
Kod: FORM0056
Opis:
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 2.
%

Autor:
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184573
Data premiery: 2015-10-10
Kod: FORM0055
Opis:
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. ''Organizacja żywienia i usług gastronomicznych'' część 2.
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184580
Data premiery: 2015-02-16
Kod: FORM0026
Opis: Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Obsługa turystyczna cz. II Organizacja imprez i usług turystycznych tom 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184566
Data premiery: 2015-02-03
Kod: FORM0025
Opis: Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi [...]
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Hotelarstwo. Część 4. Usługi żywieniowe
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184542
Data premiery: 2014-11-13
Kod: FORM0024
Opis: Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. [...]
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Dla kwalifikacji: T.11 i T.12.
%

Autor: Bodusz Beata
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184535
Data premiery: 2014-10-22
Kod: FORM0023
Opis: Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zbiór zadań przygotowujacych do egzaminu potwierdzajacego kwalifikacje T.12. Obsługa gości podczas pobytu w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Technik hotelarstwa
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184511
Data premiery: 2014-05-06
Kod: FORM0010
Opis: Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) [...]
Cena rynkowa brutto: 27,30 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. ""Organizacja żywienia i usług gastronomicznych"" dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184467
Data premiery: 2014-03-01
Kod: FORM0007
Opis: Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Działalność gospodarcza w przedsiębiorstwie spożywczym
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184450
Data premiery: 2014-03-01
Kod: FORM0006
Opis: Podręcznik dla zawodu Technik technologii żywności
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia żywności cz. III tom 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184375
Data premiery: 2014-02-16
Kod: FORM0005
Opis: Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii [...]
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa turystyczna cz. I Organizacja imprez i usług turystycznych tom 1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184498
Data premiery: 2014-02-10
Kod: FORM0004
Opis: Podręcznik pt. "Obsługa turystyczna cz. I Organizacja imprez i usług turystycznych tom 1"
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Hotelarstwo część 2. Organizacja pracy. Podręcznik tom 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184481
Data premiery: 2014-02-10
Kod: FORM0003
Opis: Podręcznik do nowej podstawy programowej dla zawodu technik hotelarstwa
Cena rynkowa brutto: 36,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Hotelarstwo część 1. Organizacja pracy. Podręcznik tom 1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184474
Data premiery: 2014-02-10
Kod: FORM0002
Opis: Podręcznik do nowej podstawy programowej dla zawodu technik hotelarstwa
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. część 1. Sporządzanie potraw i napojów
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184436
Data premiery: 2013-04-09
Kod: FORB0001
Opis: Zbiór autorstwa Joanny Ewy Kowalskiej przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
MARKETING W AGROBIZ-FORMAT AB-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788386331313
Data premiery: 2013-03-11
Kod: FORAB-012
Opis:
Cena rynkowa brutto: 12,60 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184429
Data premiery: 2012-06-19
Kod: FORAB-032
Opis: Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) i 3 zadania (część praktyczna), które [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technolgia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe tom 1. Podręcznik
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184368
Data premiery: 2011-11-16
Kod: FORAB-28
Opis: dla technika technologii żywności
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Towaroznawstwo spożywcze
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184313
Data premiery: 2011-03-14
Kod: FORAB-26
Opis: Spis treści: 1. Wiadomości wstępne 2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności 3. [...]
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184337
Data premiery: 2010-09-21
Kod: FORAB-028
Opis: Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zarządzanie firmą
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184283
Data premiery: 2010-03-15
Kod: FORAB-024
Opis: Zarządzanie firmą to podręcznik, przeznaczony do zawodów: technik agrobiznesu, technik [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy psychologii-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184306
Data premiery: 2010-03-15
Kod: FORAB-023
Opis: Katarzyna Hamer - doktor psychologii, wykładowca akademicki, pracuje w Instytucie Psychologii [...]
Cena rynkowa brutto: 18,99 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Usługi hotelarsko-turystyczne
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184191
Data premiery: 2009-09-11
Kod: FORAB-23
Opis: Książka przeznaczona do nauki przedmiotu specjalizacyjnego Usługi hotelarsko-turystyczne w [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
123
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730