Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. część 1. Sporządzanie potraw i napojów

Kod hurtowni
FORB0001
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184436
Liczba stron
96
Rodzaj okładki
Data premiery
2013-04-09
Format (długość/szerokość/wysokość)
176 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
dostępny
Zbiór autorstwa Joanny Ewy Kowalskiej przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2013.
Cena rynkowa brutto
26,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730