Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 349
Technologia żywności. Technikum, część 1. Podstawy technologii żywności
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184351
Data premiery: 2022-09-23
Kod: FORAB-25
Opis: Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (2015)
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150449
Data premiery: 2021-10-04
Kod: WSIP0586
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Plastyka LO KL 1. Podręcznik poziom podstawowy 2019
 szkoła ponadpodstawowa
%

Wydawnictwo: OPERON
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788378799559
Data premiery: 2019-08-28
Kod: OPER0711
Opis: Podręcznik Plastyka 1 został przygotowany dla uczniów klasy liceów 1 [...]
Cena rynkowa brutto: 54,60 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Elementy Prawa ćwiczenia-EKONOMIK
%

Wydawnictwo: EKONOMIK
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788377351048
Data premiery: 2019-01-01
Kod: EKON0014
Opis:
Cena rynkowa brutto: 15,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
ABC operatora wózka widłowego
%

Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788378043690
Data premiery: 2018-03-05
Kod: ODDK0269
Opis: Kompleksowe ujęcie podstawowych wiadomości na temat praktycznych aspektów pracy z [...]
Cena rynkowa brutto: 94,50 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Logistyka procesów produkcji
%

Autor: Anna Rudawska
Wydawnictwo: WKIL
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788320619652
Data premiery: 2016-12-15
Kod: WKIL0184
Opis: Książka stanowi jedną z sześciu części zestawu podręczników do kształcenia w zawodzie [...]
Cena rynkowa brutto: 34,65 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Planowanie produkcji i dystrybucji
%

Wydawnictwo: WKIL
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788320619607
Data premiery: 2016-12-15
Kod: WKIL0183
Opis: Książka stanowi jedną z sześciu części zestawu podręczników do kształcenia w zawodzie [...]
Cena rynkowa brutto: 39,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Działalność gospodarcza w branży elektrycznej
%

Wydawnictwo: WKIL
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788320619737
Data premiery: 2016-10-10
Kod: WKIL0172
Opis: odręcznik poświęcony zagadnieniom dotyczącym działalności gospodarczej w branży [...]
Cena rynkowa brutto: 34,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Działalność usługowa we fryzjerstwie. Podręcznik do nauki zawodu
%

Autor: Izabela Sarna
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302152559
Data premiery: 2016-03-01
Kod: WSIP0544
Opis:
Cena rynkowa brutto: 35,63 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia rachunkowości firmy handlowej. Prowadzenie działalności handlowej. Kwalifkacja A.22 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150203
Data premiery: 2016-01-28
Kod: WSIP0737
Opis: Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik handlowiec w zakresie kwalifikacji A.22 [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia kosmetyczna twarzy. Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy. Kwalifikacja A.61 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150050
Data premiery: 2016-01-28
Kod: WSIP0736
Opis: Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.61 (Wykonywanie [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia kosmetyczna ciała. Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała. Kwalifikacja A.62 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150067
Data premiery: 2016-01-28
Kod: WSIP0735
Opis: Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.62 (Wykonywanie [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia hotelarska. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149962
Data premiery: 2016-01-28
Kod: WSIP0733
Opis: Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca [...]
Cena rynkowa brutto: 51,65 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149764
Data premiery: 2016-01-28
Kod: WSIP0730
Opis: Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części [...]
Cena rynkowa brutto: 51,65 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149757
Data premiery: 2016-01-28
Kod: WSIP0729
Opis: Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie [...]
Cena rynkowa brutto: 52,89 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem zeszyt ćwiczeń cz 1
%

Wydawnictwo: EMPI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389287472
Data premiery: 2015-12-12
Kod: EMPI0034
Opis:
Cena rynkowa brutto: 15,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Wykonywanie tynków. Kwalifikacja B.18.3. Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa i murarz-tynkarz
%

Autor: POPEK M.
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146657
Data premiery: 2015-12-10
Kod: WSIP0490
Opis:
Cena rynkowa brutto: 47,96 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Wykonywanie murowanych konstrukcji budowlanych Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja B.18.2. Murarz-tynkarz. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna
%

Autor: POPEK M.
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146640
Data premiery: 2015-12-03
Kod: WSIP0489
Opis:
Cena rynkowa brutto: 47,96 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja B.18.1
%

Autor: POPEK M.
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146633
Data premiery: 2015-12-03
Kod: WSIP0488
Opis:
Cena rynkowa brutto: 51,65 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
DIAGNOSTYKA UKŁADÓW ELEKTRYCZNYCH I ELEKTRONICZNYCH POJAZDÓW
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146749
Data premiery: 2015-12-03
Kod: WSIP0482
Opis:
Cena rynkowa brutto: 46,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych. Kwalifikacja B.18.4 Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa i murarz-tynkarz. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Autor: POPEK M.
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146664
Data premiery: 2015-12-02
Kod: WSIP0491
Opis:
Cena rynkowa brutto: 36,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Procesy technologiczne w gastronomii Część 1 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302148286
Data premiery: 2015-12-01
Kod: WSIP0481
Opis:
Cena rynkowa brutto: 50,45 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184665
Data premiery: 2015-11-24
Kod: FORM0061
Opis:
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Hotelarstwo cz.6. Marketing usług hotelarskich
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184634
Data premiery: 2015-11-24
Kod: FORM0060
Opis:
Cena rynkowa brutto: 29,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150388
Data premiery: 2015-11-23
Kod: WSIP0543
Opis:
Cena rynkowa brutto: 41,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Statystyka PKZ (A.m). Materiały edukacyjne (Podręcznik A.Komosa)
%

Wydawnictwo: EKONOMIK
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788362481224
Data premiery: 2015-11-16
Kod: EKOK0006
Opis:
Cena rynkowa brutto: 17,60 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
SPORZADZANIE PLANOW ANALIZ I SPRAWOZDAN KWAL.A35-EMPI
%

Autor:
Wydawnictwo: EMPI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788362325825
Data premiery: 2015-11-02
Kod: EMPI0017
Opis:
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Propedeutyka hotelarstwa. Ujęcie ekonomiczne
%

Wydawnictwo: DIFIN
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788379306275
Data premiery: 2015-11-01
Kod: DIFI0377
Opis: Hotelarstwo stanowi istotną część gospodarki turystycznej, a usługi tej branży należą [...]
Cena rynkowa brutto: 45,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184641
Data premiery: 2015-10-31
Kod: FORM0059
Opis:
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe A.18. Rozwiązania zadań
%

Autor:
Wydawnictwo: EKONOMIK
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788362481187
Data premiery: 2015-09-25
Kod: EKON0027
Opis:
Cena rynkowa brutto: 9,50 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730