Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 90
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 (2015)
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150449
Data premiery: 2021-10-04
Kod: WSIP0586
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Działalność usługowa we fryzjerstwie. Podręcznik do nauki zawodu
%

Autor: Izabela Sarna
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302152559
Data premiery: 2016-03-01
Kod: WSIP0544
Opis:
Cena rynkowa brutto: 35,63 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN:
Data premiery: 2015-12-01
Kod: WSIP1512
Opis:
Cena rynkowa brutto: 50,45 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Procesy technologiczne w gastronomii Część 1 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302148286
Data premiery: 2015-12-01
Kod: WSIP0481
Opis:
Cena rynkowa brutto: 50,45 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150388
Data premiery: 2015-11-23
Kod: WSIP0543
Opis:
Cena rynkowa brutto: 41,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10.
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150425
Data premiery: 2015-11-02
Kod: WSIP0545
Opis:
Cena rynkowa brutto: 42,43 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy turystyki. TURYSTYKA. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Tom I
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302148514
Data premiery: 2015-10-06
Kod: WSIP0472
Opis:
Cena rynkowa brutto: 36,87 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
MARKETING USLUG TURYSTYCZNYCH-REA/WSIP
%

Autor: Tylińska R.
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147685
Data premiery: 2015-09-08
Kod: WSIP0471
Opis:
Cena rynkowa brutto: 44,26 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa
%

Autor: Duda J, Krzywda S.
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147340
Data premiery: 2015-09-01
Kod: WSIP0480
Opis:
Cena rynkowa brutto: 30,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
REA - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150395
Data premiery: 2015-08-11
Kod: WSIP0639
Opis: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
REA - Organizacja imprez i usług turystycznych. Kwalifikacja T.13 i T.14. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Część 3 Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302153778
Data premiery: 2015-06-17
Kod: WSIP0547
Opis: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia [...]
Cena rynkowa brutto: 43,10 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147210
Data premiery: 2015-06-10
Kod: WSIP0589
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 (2015)
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302152580
Data premiery: 2015-06-09
Kod: WSIP0587
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Geografia turystyczna cz.2. Turystyka Kwalifikacja T.13 i T.14.Podręcznik do zawodu technik obsługi turystycznej 2015
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302153785
Data premiery: 2015-06-09
Kod: WSIP0559
Opis: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia [...]
Cena rynkowa brutto: 52,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
PRODUKCJA ZWIERZECA.CZ.1-REA/wsip
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147296
Data premiery: 2015-06-09
Kod: WSIP0339
Opis:
Cena rynkowa brutto: 44,30 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150401
Data premiery: 2015-06-03
Kod: WSIP0621
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Organizacja salonu fryzjerskiego. Organizacja salonu we fryzjerstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich Szkoły ponadgimnazjalne
%

Autor: Izabela Sarna
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302152566
Data premiery: 2015-06-03
Kod: WSIP0546
Opis: spis treściPodręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik usług fryzjerskich, realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 31,93 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
PODSTAWY DZIALALNOSCI GOSPODARCZEJ W TURYSTYCE-REA/WSIP
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147708
Data premiery: 2015-06-02
Kod: WSIP0470
Opis: Podręcznik niezbędny w nauce umiejętności związanych z podejmowaniem działalności [...]
Cena rynkowa brutto: 45,48 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Procesy technologiczne w gastronomii Część 2 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302152573
Data premiery: 2015-03-17
Kod: WSIP0525
Opis: Zeszyt ćwiczeń obejmuje tematy dotyczące: zup i sosów gorących, ciast, potraw z mięs [...]
Cena rynkowa brutto: 51,65 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Urządzenia i systemy mechatroniczne Podręcznik. Technikum i szkoły policealne. Część 2
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149511
Data premiery: 2014-12-11
Kod: WSIP0513
Opis: To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu [...]
Cena rynkowa brutto: 72,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa informatyczna w hotelarstwie Zeszyt ćwiczeń. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302148323
Data premiery: 2014-10-07
Kod: WSIP0502
Opis: Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia [...]
Cena rynkowa brutto: 36,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1 (2014)
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302148309
Data premiery: 2014-10-01
Kod: WSIP0501
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 [...]
Cena rynkowa brutto: 43,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom I
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147371
Data premiery: 2014-09-25
Kod: WSIP0499
Opis: Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 46,85 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne.Część 1
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147203
Data premiery: 2014-09-13
Kod: WSIP0474
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. GastronomiaPodręcznik do zawodów technik żywienia [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Geografia turystyczna cz.1.Kwalifikacja T.13.Turystyka Podręcznik do zawodu technik obsługi turystycznej 2014
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302148255
Data premiery: 2014-09-13
Kod: WSIP0469
Opis: Podręcznik niezbędny do nauki umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i [...]
Cena rynkowa brutto: 52,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Język angielski zawodowy. How can I help you? Hotelarstwo Podręcznik do języka angielskiego w zawodzie technik hotelarstwa
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146961
Data premiery: 2014-09-13
Kod: WSIP0467
Opis: Podręcznik do nauki języka angielskiego w zawodzie technik hotelarstwa. Uczy słownictwa [...]
Cena rynkowa brutto: 65,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Organizacja imprez i usług turystycznych. Turystyka Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147692
Data premiery: 2014-09-12
Kod: WSIP0468
Opis: Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 [...]
Cena rynkowa brutto: 43,10 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom III
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147234
Data premiery: 2014-09-06
Kod: WSIP0460
Opis: Nr aprobaty: 1/2014Numer wydania: IRok wydania: 2014Podręcznik do nauki podstaw działalności [...]
Cena rynkowa brutto: 46,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Stylizacja. Kreowanie wizerunku we fryzjerstwie. Podręcznik do kształcenia w zawodzie fryzjer i technik usług fryzjerskich. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom I
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147678
Data premiery: 2014-08-05
Kod: WSIP0424
Opis: Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu [...]
Cena rynkowa brutto: 39,30 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
REA - Fryzjerstwo. Techniki fryzjerskie. Podręcznik do kształcenia w zawodzie fryzjer i technik usług fryzjerskich. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147661
Data premiery: 2014-08-05
Kod: WSIP0423
Opis: Podręcznik do kształcenia w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 36,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
123
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730