Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 4
Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150388
Data premiery: 2015-11-23
Kod: WSIP0543
Opis:
Cena rynkowa brutto: 41,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom III
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147234
Data premiery: 2014-09-06
Kod: WSIP0460
Opis: Nr aprobaty: 1/2014Numer wydania: IRok wydania: 2014Podręcznik do nauki podstaw działalności [...]
Cena rynkowa brutto: 46,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Rachunkowość i finanse w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184238
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-025
Opis: Książka przeznaczona dla uczniów uczących się w zawodzie technik organizacji usług [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Kucharz małej gastronomii Podstawy rachunkowości
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302094057
Data premiery: 2005-04-12
Kod: WSIP-E61
Opis: Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy [...]
Cena rynkowa brutto: 29,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730