Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 7
Realizacja usług w recepcji. Część 2. Kwalifikacja HTG.06
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184931
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0118
Opis: Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla [...]
Cena rynkowa brutto: 30,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Realizacja usług w recepcji. Część 1. Kwalifikacja HTG.06
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184924
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0117
Opis: Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla [...]
Cena rynkowa brutto: 34,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji. Kwalifikacja HGT.08
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788366796041
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0112
Opis: Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół [...]
Cena rynkowa brutto: 39,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 2
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184863
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0110
Opis: Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch [...]
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik. Część 1
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184856
Data premiery: 2022-09-09
Kod: FORM0109
Opis: Podręcznik "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Część 1" jest [...]
Cena rynkowa brutto: 37,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom III
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147234
Data premiery: 2014-09-06
Kod: WSIP0460
Opis: Nr aprobaty: 1/2014Numer wydania: IRok wydania: 2014Podręcznik do nauki podstaw działalności [...]
Cena rynkowa brutto: 46,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja pracy w hotelarstwie nal;ad wyczerpany.
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184252
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-024
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730