Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 1
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom I
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147371
Data premiery: 2014-09-25
Kod: WSIP0499
Opis: Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 46,85 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730