Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom I

Kod hurtowni
WSIP0499
Kod wydawcy
165904
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302147371
Liczba stron
288
Rodzaj okładki
Data premiery
2014-09-25
Format (długość/szerokość/wysokość)
176 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).

Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:

posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych.

W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).

Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
Cena rynkowa brutto
46,85 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730