Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Procesy technologiczne w gastronomii Część 1 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

Kod hurtowni
WSIP0481
Kod wydawcy
165909
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302148286
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2015-12-01
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Cena rynkowa brutto
50,45 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730