Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Procesy technologiczne w gastronomii Część 2 HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

Kod hurtowni
WSIP0525
Kod wydawcy
165910
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302152573
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2015-03-17
Format (długość/szerokość/wysokość)
176 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Zeszyt ćwiczeń obejmuje tematy dotyczące:

zup i sosów gorących,
ciast,
potraw z mięs gotowanych,
drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza,
potraw półmięsnych i wegetariańskich,
zakąsek, deserów, napojów,
kuchni polskiej, kuchni regionalnych i narodowych,
potraw dietetycznych, żywności wygodnej i funkcjonalnej.
Cena rynkowa brutto
51,65 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730