Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia żywności. Technikum, część 1. Podstawy technologii żywności

Kod hurtowni
FORAB-25
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184351
Liczba stron
360
Rodzaj okładki
Data premiery
2022-09-23
Format (długość/szerokość/wysokość)
170 / 240 / x
Waga
0
Dostępność
dostępny
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.
Cena rynkowa brutto
49,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730