Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

Kod hurtowni
WSIP0729
Kod wydawcy
159210
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302149757
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2016-01-28
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji.

Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
Cena rynkowa brutto
52,89 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730