Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 349
EKONOMIA HANDLU. ĆWICZENIA CZ. 1
%

Autor:
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302107559
Data premiery: 2015-09-12
Kod: WSIP0708
Opis:
Cena rynkowa brutto: 16,91 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
MARKETING USLUG TURYSTYCZNYCH-REA/WSIP
%

Autor: Tylińska R.
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147685
Data premiery: 2015-09-08
Kod: WSIP0471
Opis:
Cena rynkowa brutto: 44,26 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa
%

Autor: Duda J, Krzywda S.
Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147340
Data premiery: 2015-09-01
Kod: WSIP0480
Opis:
Cena rynkowa brutto: 30,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Naprawa układów elektrycznych i elektronicznych pojazdów samochodowych Podręcznik do nauki zawodów technik pojazdów samochodowych, elektromechanik pojazdów samochodowych. Szkoły ponadgimnazjalne (2015)
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149825
Data premiery: 2015-08-28
Kod: WSIP0681
Opis: Podręcznik do nauki zawodów technik pojazdów samochodowych oraz elektromechanik pojazdów [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Konstrukcje budowlane. Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149900
Data premiery: 2015-08-26
Kod: WSIP0679
Opis: Podręcznik dla uczniów kształcących się w zawodzie technik budownictwa na podbudowie [...]
Cena rynkowa brutto: 49,19 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy elektrotechniki i elektroniki pojazdów samochodowych Podręcznik do nauki zawodów technik pojazdów samochodowych i elektromechanik pojazdów samochodowych. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302149894
Data premiery: 2015-08-26
Kod: WSIP0678
Opis: Podręcznik do nauki zawodów technik pojazdów samochodowych oraz elektromechanik pojazdów [...]
Cena rynkowa brutto: 45,49 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Eksploatacja instalacji elektrycznych. Kwalifikacja E.24.2. Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150029
Data premiery: 2015-08-19
Kod: WSIP0662
Opis: Podręcznik do nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik realizujący treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 36,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Eksploatacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Kwalifikacja E.24.1. Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302150012
Data premiery: 2015-08-19
Kod: WSIP0660
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji [...]
Cena rynkowa brutto: 49,75 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147210
Data premiery: 2015-06-10
Kod: WSIP0589
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług [...]
Cena rynkowa brutto: 49,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 (2015)
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302152580
Data premiery: 2015-06-09
Kod: WSIP0587
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem zeszyt ćwiczeń cz 2
%

Wydawnictwo: EMPI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389287526
Data premiery: 2015-06-08
Kod: EMPI0029
Opis:
Cena rynkowa brutto: 15,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
PODSTAWY DZIALALNOSCI GOSPODARCZEJ W TURYSTYCE-REA/WSIP
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147708
Data premiery: 2015-06-02
Kod: WSIP0470
Opis: Podręcznik niezbędny w nauce umiejętności związanych z podejmowaniem działalności [...]
Cena rynkowa brutto: 45,48 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalfikację R.22. Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury krajobrazu
%

Wydawnictwo: HORTPRESS
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788361574231
Data premiery: 2015-03-13
Kod: HORT0021
Opis: Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół [...]
Cena rynkowa brutto: 25,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego z kwalifikacji R.21
%

Wydawnictwo: HORTPRESS
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788361574194
Data premiery: 2015-03-13
Kod: HORT0020
Opis: Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół [...]
Cena rynkowa brutto: 25,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Ekonomika handlu cz.3 - ćwiczenia
%

Autor:
Wydawnictwo: EKONOMIK
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788362481088
Data premiery: 2015-02-02
Kod: EKON0009
Opis:
Cena rynkowa brutto: 12,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Ekonomika handlu cz.1 - ćwiczenia
%

Wydawnictwo: EKONOMIK
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788393093618
Data premiery: 2015-02-02
Kod: EKON0007
Opis:
Cena rynkowa brutto: 15,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Pracownia rachunkowości. Dokumenty. Część 1 Technik ekonomista/Technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Autor: GORZELANY T.
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146381
Data premiery: 2015-01-22
Kod: WSIP0492
Opis:
Cena rynkowa brutto: 43,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
URZADZENIA I SYSTEMY MECHATR CZ.1-REA/WSIP
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147319
Data premiery: 2014-06-04
Kod: WSIP0443
Opis:
Cena rynkowa brutto: 72,70 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja A.62. Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302146725
Data premiery: 2014-05-23
Kod: WSIP0324
Opis: Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik [...]
Cena rynkowa brutto: 35,63 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia żywności cz. III tom 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184375
Data premiery: 2014-02-16
Kod: FORM0005
Opis: Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii [...]
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow cz.3. technik żywienia i usług gastronomicznych
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135903
Data premiery: 2014-01-10
Kod: WSIP0238
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 75,36 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Działalność gospodarcza w architekturze krajobrazu
%

Wydawnictwo: HORTPRESS
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788361574699
Data premiery: 2013-12-19
Kod: HORT0006
Opis: W miarę rozwoju gospodarczego coraz silniejsza jest konkurencja między podmiotami w każdej [...]
Cena rynkowa brutto: 34,91 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Informacja turystyczna. Część 2 Bazy danych i materiały promocyjne. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 2
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135453
Data premiery: 2013-10-18
Kod: WSIP0225
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 [...]
Cena rynkowa brutto: 36,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Księgowość i kalkulacja cz.1
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302136009
Data premiery: 2013-10-11
Kod: WSIP0222
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części [...]
Cena rynkowa brutto: 47,96 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej - podręcznik
%

Wydawnictwo: EKONOMIK
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788377350294
Data premiery: 2013-10-09
Kod: EKON0002
Opis: Podręcznik jest dostosowany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach i jest [...]
Cena rynkowa brutto: 20,10 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Usługi gastronomiczne.Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne. Kwalifikacja T.15 część 3
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135927
Data premiery: 2013-10-08
Kod: WSIP0212
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Sprzedaż towarów część 1. Obsługa klienta
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302136092
Data premiery: 2013-10-02
Kod: WSIP0211
Opis: Kwalifikacja A.18.2Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści [...]
Cena rynkowa brutto: 45,50 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojow cz.2. Technologia gastronomiczna
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135897
Data premiery: 2013-09-24
Kod: WSIP0196
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 1. Kwalifikacja T.6.2
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135880
Data premiery: 2013-09-11
Kod: WSIP0176
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 57,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja pracy biurowej
%

Wydawnictwo: DIFIN
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788376418940
Data premiery: 2013-09-04
Kod: ABCC0108
Opis: Podręcznik jest przeznaczony dla młodzieży szkół policealnych o profilu technik administracji [...]
Cena rynkowa brutto: 40,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730