Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia żywności cz. III tom 2

Kod hurtowni
FORM0005
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184375
Liczba stron
300
Rodzaj okładki
OM
Data premiery
2014-02-16
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Cena rynkowa brutto
49,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730