Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 3
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02  /TG.07. Część 2 Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302173608
Data premiery: 2024-09-11
Kod: WSIP1207
Opis: W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na [...]
Cena rynkowa brutto: 76,60 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02 /TG.07. Część 1 Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302173592
Data premiery: 2024-09-11
Kod: WSIP1203
Opis: W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy [...]
Cena rynkowa brutto: 76,60 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow cz.3. technik żywienia i usług gastronomicznych
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135903
Data premiery: 2014-01-10
Kod: WSIP0238
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 75,36 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730