Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Sporzadzanie i ekspedycja potraw i napojow cz.3. technik żywienia i usług gastronomicznych

Kod hurtowni
WSIP0238
Kod wydawcy
159205
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302135903
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2014-01-10
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Cena rynkowa brutto
75,36 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730