Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 6
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 2 Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302173608
Data premiery: 2018-04-13
Kod: WSIP1207
Opis: W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na [...]
Cena rynkowa brutto: 61,50 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Usługi gastronomiczne.Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne. Kwalifikacja T.15 część 3
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135927
Data premiery: 2013-10-08
Kod: WSIP0212
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojow cz.2. Technologia gastronomiczna
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135897
Data premiery: 2013-09-24
Kod: WSIP0196
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 47,95 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne. Część 1. Kwalifikacja T.6.2
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135880
Data premiery: 2013-09-11
Kod: WSIP0176
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 57,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja produkcji gastronomicznej
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135934
Data premiery: 2013-08-31
Kod: WSIP0143
Opis: Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z [...]
Cena rynkowa brutto: 41,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
%

Autor: Anna Kmiołek
Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302135873
Data premiery: 2013-08-16
Kod: WSIP0134
Opis: Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący [...]
Cena rynkowa brutto: 57,80 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730