Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Kod hurtowni
WSIP0134
Kod wydawcy
159202
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302135873
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2013-08-16
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Cena rynkowa brutto
57,80 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730