Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Hotelarstwo część 1. Organizacja pracy. Podręcznik tom 1

Kod hurtowni
FORM0002
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184474
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2014-02-10
Format (długość/szerokość/wysokość)
176 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
dostępny
Podręcznik do nowej podstawy programowej dla zawodu technik hotelarstwa
Cena rynkowa brutto
35,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730