Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Towaroznawstwo spożywcze

Kod hurtowni
FORAB-26
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184313
Liczba stron
192
Rodzaj okładki
Data premiery
2011-03-14
Format (długość/szerokość/wysokość)
170 / 240 / x
Waga
0
Dostępność
dostępny
Spis treści:

1. Wiadomości wstępne
2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności
3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego
4. Składniki żywności
5. Dodatki do żywności
6. Jakość surowców i produktów żywnościowych
7. Opakowania żywności
8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności
9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności
10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi

+ Aneks.
Cena rynkowa brutto
35,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730