Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 75
Ekonomia i prawo w hotelarstwie
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184290
Data premiery: 2009-09-11
Kod: FORA-22
Opis: Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie obejmuje najważniejsze zagadnienia z zakresu [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Rachunkowość i finanse w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184238
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-025
Opis: Książka przeznaczona dla uczniów uczących się w zawodzie technik organizacji usług [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja pracy w hotelarstwie nal;ad wyczerpany.
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184252
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-024
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Ekonomika i organizacja w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184269
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-022
Opis: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy ekonomiczne i prawne
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389156259
Data premiery: 2008-09-02
Kod: FORAB-01
Opis: Proponowany PT Czytelnikom podręcznik pt. "Podstawy ekonomiczne i prawne" obejmuje najważniejsze [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184160
Data premiery: 2007-09-05
Kod: FORAB-020
Opis: Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zarządzanie firmą
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184054
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-010
Opis: Podręcznik dla szkół kształcących w zawodach: technik rolnik, technik hodowca koni, technik [...]
Cena rynkowa brutto: 19,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Podstawy ekonomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184078
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-018
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik agrobiznesu, technik żywienia i [...]
Cena rynkowa brutto: 22,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184108
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-017
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Organizacja ruchu turystycznego na wsi
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184085
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-013
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauczania przedmiotu specjalizacyjnego organizacja ruchu turystycznego [...]
Cena rynkowa brutto: 19,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 (bez prawa zwrotu)
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184177
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-011
Opis: Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 1 (bez prawa zwrotu)
%

Autor: Beata Mikuta
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184153
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-009
Opis: Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów szkół kształcących się w zawodzie technik żywienia [...]
Cena rynkowa brutto: 13,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy żywienia człowieka
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184052
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-008
Opis: Podręcznik szkolny do nauki zawodów:- technik żywienia i gospodarstwa domowego- technik [...]
Cena rynkowa brutto: 18,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Higiena i ochrona zdrowia (bez prawa zwrotu)
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184061
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-006
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dietetyka
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184115
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-003
Opis: Nr dopuszczenia 21/2005
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
123
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730