Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Kod hurtowni
FOAB-022
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184269
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-07-30
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Cena rynkowa brutto
28,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730