Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 (bez prawa zwrotu)

Kod hurtowni
FORAB-011
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184177
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2007-08-14
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Cena rynkowa brutto
26,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730