Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego-tytuł wycofany ze sprzedaży

Kod hurtowni
FORAB-028
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184337
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2010-09-21
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Cena rynkowa brutto
24,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730