Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 4. Wyposażenie i zasaday bezpieczeństwa w gastronomii

Kod hurtowni
FORM0082
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184726
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2017-02-14
Waga
0
Dostępność
dostępny
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznychUczeń:2) interpretuje wskazania przyrządów kontrolno-pomiarowych;5) stosuje programy komputerowe wspomagające wykonywanie zadań.T.6. Sporządzanie potraw i napojów1. Przechowywanie żywnościUczeń:8) rozróżnia urządzenia stanowiące wyposażenie pomieszczeń magazynowych;9) użytkuje urządzenia do przechowywania żywności. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Cena rynkowa brutto
39,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730