Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 7. Organizacja produkcji gastronomicznej

Kod hurtowni
FORM0088
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788389184788
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2017-02-14
Dostępność
dostępny
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego – 1.9./2017Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów technikum kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznychUczeń:1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów;2) planuje produkcję potraw i napojów;3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów;4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów;5) rozróżnia rodzaje kart menu;6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw;7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty;8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów;9) opracowuje receptury gastronomiczne;10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej.
Cena rynkowa brutto
35,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730