Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 207
Hotelarstwo część 1. Organizacja pracy. Podręcznik tom 1
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184474
Data premiery: 2014-02-10
Kod: FORM0002
Opis: Podręcznik do nowej podstawy programowej dla zawodu technik hotelarstwa
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Akademia Umysłu Uczeń EDU
%

Autor: .
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 5907799072087
Data premiery: 2013-09-17
Kod: FROM0026
Opis: Akademia Umysłu® Uczeń EDU to opracowany przez psychologów i metodyków multimedialny pakiet [...]
Cena rynkowa brutto: 490,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. część 1. Sporządzanie potraw i napojów
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184436
Data premiery: 2013-04-09
Kod: FORB0001
Opis: Zbiór autorstwa Joanny Ewy Kowalskiej przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
MARKETING W AGROBIZ-FORMAT AB-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788386331313
Data premiery: 2013-03-11
Kod: FORAB-012
Opis:
Cena rynkowa brutto: 12,60 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technik żywienia i gospodarstwa domowego. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184429
Data premiery: 2012-06-19
Kod: FORAB-032
Opis: Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) i 3 zadania (część praktyczna), które [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technolgia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe tom 1. Podręcznik
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184368
Data premiery: 2011-11-16
Kod: FORAB-28
Opis: dla technika technologii żywności
Cena rynkowa brutto: 49,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Towaroznawstwo spożywcze
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184313
Data premiery: 2011-03-14
Kod: FORAB-26
Opis: Spis treści: 1. Wiadomości wstępne 2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności 3. [...]
Cena rynkowa brutto: 35,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184337
Data premiery: 2010-09-21
Kod: FORAB-028
Opis: Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zarządzanie firmą
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184283
Data premiery: 2010-03-15
Kod: FORAB-024
Opis: Zarządzanie firmą to podręcznik, przeznaczony do zawodów: technik agrobiznesu, technik [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy psychologii-tytuł wycofany ze sprzedaży
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184306
Data premiery: 2010-03-15
Kod: FORAB-023
Opis: Katarzyna Hamer - doktor psychologii, wykładowca akademicki, pracuje w Instytucie Psychologii [...]
Cena rynkowa brutto: 18,99 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Usługi hotelarsko-turystyczne
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184191
Data premiery: 2009-09-11
Kod: FORAB-23
Opis: Książka przeznaczona do nauki przedmiotu specjalizacyjnego Usługi hotelarsko-turystyczne w [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Ekonomia i prawo w hotelarstwie
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184290
Data premiery: 2009-09-11
Kod: FORA-22
Opis: Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie obejmuje najważniejsze zagadnienia z zakresu [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Rachunkowość i finanse w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184238
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-025
Opis: Książka przeznaczona dla uczniów uczących się w zawodzie technik organizacji usług [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja pracy w hotelarstwie nal;ad wyczerpany.
%

Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184252
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-024
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Ekonomika i organizacja w gastronomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184269
Data premiery: 2009-07-30
Kod: FOAB-022
Opis: Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych, na [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy ekonomiczne i prawne
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389156259
Data premiery: 2008-09-02
Kod: FORAB-01
Opis: Proponowany PT Czytelnikom podręcznik pt. "Podstawy ekonomiczne i prawne" obejmuje najważniejsze [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą 2
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184160
Data premiery: 2007-09-05
Kod: FORAB-020
Opis: Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik [...]
Cena rynkowa brutto: 28,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Zarządzanie firmą
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184054
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-010
Opis: Podręcznik dla szkół kształcących w zawodach: technik rolnik, technik hodowca koni, technik [...]
Cena rynkowa brutto: 19,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Podstawy ekonomii
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184078
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-018
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodów: technik agrobiznesu, technik żywienia i [...]
Cena rynkowa brutto: 22,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184108
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-017
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Organizacja ruchu turystycznego na wsi
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184085
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-013
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauczania przedmiotu specjalizacyjnego organizacja ruchu turystycznego [...]
Cena rynkowa brutto: 19,01 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3 (bez prawa zwrotu)
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184177
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-011
Opis: Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego [...]
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 1 (bez prawa zwrotu)
%

Autor: Beata Mikuta
Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184153
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-009
Opis: Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów szkół kształcących się w zawodzie technik żywienia [...]
Cena rynkowa brutto: 13,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Podstawy żywienia człowieka
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184052
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-008
Opis: Podręcznik szkolny do nauki zawodów:- technik żywienia i gospodarstwa domowego- technik [...]
Cena rynkowa brutto: 18,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Higiena i ochrona zdrowia (bez prawa zwrotu)
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184061
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-006
Opis: Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie [...]
Cena rynkowa brutto: 24,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dietetyka
%

Wydawnictwo: FORMAT AB
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788389184115
Data premiery: 2007-08-14
Kod: FORAB-003
Opis: Nr dopuszczenia 21/2005
Cena rynkowa brutto: 26,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
SZCZESLIWI RODZICE OT-FORMAT
%

Wydawnictwo: FORMAT
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788361488330
Data premiery: 1900-02-01
Kod: OLES3305
Opis: Najpiękniejsza przygoda życia jest jednocześnie największym wyzwaniem. O tylu rzeczach rodzice [...]
Cena rynkowa brutto: 36,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730