Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 1
Produkcja piekarsko- ciastkarska. Część 1. Podręcznik dla technikum
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302067471
Data premiery: 2005-12-15
Kod: WSIP-G13
Opis: Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik [...]
Cena rynkowa brutto: 40,50 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730