Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 1
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom I
%

Wydawnictwo: REA PODRECZNIKI
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302147364
Data premiery: 2014-06-25
Kod: WSIP0383
Opis: Nr aprobaty: 2013Numer wydania: IRok wydania: 2014Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i [...]
Cena rynkowa brutto: 52,90 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730