Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 3
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2
Szkoły ponadpodstawowe
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302183102
Data premiery: 2019-09-23
Kod: WSIP898
Opis: Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy [...]
Cena rynkowa brutto: 73,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 1
Szkoły ponadpodstawowe
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302183119
Data premiery: 2019-09-23
Kod: WSIP897
Opis: Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce [...]
Cena rynkowa brutto: 73,20 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: dostępny
REA - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Część 3
Szkoły ponadgimnazjalne
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302140808
Data premiery: 2019-09-23
Kod: WSIP896
Opis: Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół [...]
Cena rynkowa brutto: 49,50 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730