Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

REA - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Część 3 Szkoły ponadgimnazjalne

Kod hurtowni
WSIP896
Kod wydawcy
1656I6
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302140808
Liczba stron
332
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2019-09-23
Dostępność
niedostępny

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz.

Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ?kucharz, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.

Cena rynkowa brutto
49,50 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730