Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Zawód Sommelier czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji

Kod hurtowni
WINO-001
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788361241003
Liczba stron
160
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-11-03
Format (długość/szerokość/wysokość)
145 / 235 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za serwis napojów, ze szczególnym uwzględnieniem wina. Tylko tyle i aż tyle.
W restauracjach, w których wino odgrywa równorzędną serwowanym potrawom rolę, funkcja sommeliera to coś znacznie więcej.
Właściwym współczesnym określeniem wobec sommeliera będzie raczej menedżer restauracji odpowiedzialny za wino i inne napoje oraz cygara, funkcja ta bowiem wykracza daleko poza ramy klasycznego terminu "kelner".
Cena rynkowa brutto
63,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730