Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 1
Zawód Sommelier  czyli jak właściwie podawać i skutecznie sprzedawać wino w restauracji
%

Wydawnictwo: MAGAZYN WINO
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788361241003
Data premiery: 2009-11-03
Kod: WINO-001
Opis: Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za [...]
Cena rynkowa brutto: 63,00 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730