Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia gastronomiczna 2

Kod hurtowni
REAW-X87
Kod wydawcy
Wydawnictwo
REA
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788371411182
Liczba stron
160
Rodzaj okładki
Data premiery
2007-08-30
Format (długość/szerokość/wysokość)
200 / 270 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: owoce-podziało owoców, charakterystyka wartości odżywczej, receptury, mleko i produkty mleczne-zastosowanie gastronomiczne, zakup i przechowywnanie,jaja-zastosowanie, zakup, przechowywanie, receptury.
Cena rynkowa brutto
29,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730