Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
Znaleziono: 2
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Podręcznik część 1. HTG.12
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302190667
Data premiery: 2020-09-21
Kod: WSIP1484
Opis: Specjalistki od żywienia i zdrowego trybu życia przedstawiają dokładną analizę [...]
Cena rynkowa brutto: 75,36 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik część 1. TG.16
%

Wydawnictwo: WSIP
Rok wydania:
Ilość stron:
Okładka:
ISBN: 9788302181931
Data premiery: 2020-09-21
Kod: WSIP1483
Opis: Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę [...]
Cena rynkowa brutto: 75,36 zł (egz.)
Rabat:
Twoja cena netto:
Cena konsygnacyjna:
Stan: niedostępny
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730