Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Kod hurtowni
ARYS0224
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788380380851
Liczba stron
64
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2017-06-13
Format (długość/szerokość/wysokość)
x / 235 / 165
Waga
0
Dostępność
dostępny
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.W książce zamieszczono:• informacje o historii wędzenia;• wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;• wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;• ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Cena rynkowa brutto
12,98 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730