Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej

Dzika fermentacja: Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Kod hurtowni
ILLU0280
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788365601582
Liczba stron
328
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2017-05-19
Format (długość/szerokość/wysokość)
x / 165 / 240
Waga
0
Dostępność
dostępny

Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.

Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

___

Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times”

Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

Cena rynkowa brutto
49,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. (61) 639 79 15

Magazyn:
tel. (61) 639 79 18
Magazyn Zwrotów i Reklamacji
tel: +48 536 585 501
kierownik: +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Dział sprzedaży:
tel. (61) 639 76 90
Dział handlowy:
tel. (61) 639 79 52

Księgowość:
tel. (61) 639 76 98
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730