Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Jadłonomia

Kod hurtowni
DWIE0195
Autor
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788363696351
Liczba stron
282
Rodzaj okładki
miękka
Data premiery
2017-04-12
Format (długość/szerokość/wysokość)
x / 170 / 215
Dostępność
niedostępny

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?

Do czego wykorzystać natkę marchewki?

Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?

Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek  – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.

Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Cena rynkowa brutto
49,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730