Superżywność to nieocenione źródło substancji odżywczych, które - wprowadzone do codziennej diety - wzmocnią twoje zdrowie i odporność.
Więcej korzyści przynosi łączenie kilku produktów niż spożywanie ich pojedynczo, dlatego włączenie do jadłospisu różnych rodzajów superżywności to jedna z najlepszych rzeczy, jakie możesz zrobić dla swojego zdrowia.
Ze wszystkich produktów zaliczanych do superżywności dziesięć przedstawionych w tej publikacji posiada najwięcej naukowo potwierdzonych właściwości zapobiegających rakowi i innym chorobom - a nawet je leczących. Są to bogate w przeciwutleniacze, witaminy i minerały produkty pochodzenia roślinnego o niskiej zawartości tłuszczu, a dokładnie:
Odkryj korzyści zdrowotne, jakie niesie ze sobą superżywność.
Poznaj łatwe i smaczne przepisy oraz inne pomysłowe sposoby na włączenie tych produktów do codziennego jadłospisu.
Dowiedz się, w jaki sposób superżywność zwalcza otyłość i choroby, a także jak poszczególne produkty wspomagają pamięć, wzmacniają układ krążenia i poprawiają ogólne samopoczucie.