Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Przepisy z klasztornej kuchni, czyli tradycyjne przepisy dla duszy i ciała

Kod hurtowni
PBLI0155
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788324519712
Liczba stron
320
Rodzaj okładki
OT
Data premiery
2013-10-30
Format (długość/szerokość/wysokość)
240 / 165 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Ojciec Kazimierz Kmak - przeor klasztoru Cystersów w Szczyrzycu w Beskidzie Wyspowym zaskakuje nas bogactwem potraw codziennych i świątecznych.

Sprawdzone, zdrowe, niezawodne przepisy

Czym wyróżnia się kuchnia klasztorna?
Po pierwsze wielką uwagę poświęca się składnikom: potrawy robione są z najwyższej jakości produktów. Jest to jedzenie proste i pożywne.

- zupy
- sosy
- mięsa
- surówki
- ryby
- desery
- prztwory

Ojciec Kazimierz dzieli się swoim doświadczeniem i podpowiada np. co dodać do kiszonej kapusty, co zrobić, żeby ciasto naleśnikowe było chrupiące, jak dawkować nalewkę czosnkową
Uzupełnieniem przepisów są opisy najważniejszych świąt, liczne ciekawostki i przysłowia.
Kuchnia klasztorna to uczta dla duszy i ciała. Zaprośmy ją do naszych domów.
Cena rynkowa brutto
34,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730