Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Wędzenie mięsa i ryb

Kod hurtowni
ARYS0017
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788363803247
Liczba stron
64
Rodzaj okładki
OM
Data premiery
2013-10-16
Format (długość/szerokość/wysokość)
160 / 240 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Cena rynkowa brutto
6,49 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730