Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Domowy wyrób wędlin

Kod hurtowni
ARYS0016
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788363803230
Liczba stron
64
Rodzaj okładki
OM
Data premiery
2013-10-16
Format (długość/szerokość/wysokość)
160 / 240 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Krótka historia wędliniarstwa w Polsce
Zasady doboru mięsa.
Peklowanie, solenie i przyprawianie mięsa.
Domowe wędzenie wędlin.
Przechowywanie szynek, kiełbas i innych wyrobów.
Przepisy na smaczne, domowe wyroby wędliniarskie.
Cena rynkowa brutto
6,79 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730