Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Obsługa kelnerska - klasa mistrzowska (OT)

Kod hurtowni
REA1-236
Kod wydawcy
Wydawnictwo
REA
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788375445961
Liczba stron
248
Rodzaj okładki
Data premiery
2013-03-20
Format (długość/szerokość/wysokość)
205 / 270 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomie

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:

• krojeniu i filetowaniu,
• flambirowaniu,
• marynowaniu,
• specjalnym nakrywaniu stołu,
• podawaniu serów,
• przygotowywaniu i podawaniu kawy.
Cena rynkowa brutto
60,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730