Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Wędzenie oraz peklowanie mięsa - od szynki po żeberka

Kod hurtowni
REA1-090
Kod wydawcy
Wydawnictwo
REA
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788375444476
Liczba stron
128
Rodzaj okładki
Data premiery
2012-03-14
Format (długość/szerokość/wysokość)
170 / 235 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz: * informacje na temat urządzeń i dodatków, * dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, * wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, * porady pozwalające unikać błędów.
Cena rynkowa brutto
19,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730