Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego

Kod hurtowni
WSIP-Y83
Kod wydawcy
000524
Autor
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302101267
Liczba stron
200
Rodzaj okładki
Data premiery
2011-10-10
Format (długość/szerokość/wysokość)
176 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego.
Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341[01].

Materiał nauczania został podzielony na 9 głównych działów:
• klasyfikacja przemysłu spożywczego,
• baza surowcowa,
• operacje i procesy jednostkowe,
• utrwalanie żywności,
• organizacja procesu technologicznego,
• charakterystyka wybranych branż,
• towaroznawstwo,
• opakowania,
• oraz ekologia a przetwórstwo spożywcze.
Cena rynkowa brutto
29,60 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730