Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 2

Kod hurtowni
REA1-041
Kod wydawcy
165616
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788375443615
Liczba stron
216
Rodzaj okładki
Data premiery
2011-08-24
Format (długość/szerokość/wysokość)
165 / 235 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Treści zawarte w podręczniku pozwalają uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę w zakresie:
- tworzyw dekoracyjnych i zasad dekorowania wyrobów gotowych
- charakterystyki i technologi wytworzenia wyrobów cukierniczych, lodów i wyrobów ciastkarskich
- kierunków rozwoju branży cukierniczej.
Cena rynkowa brutto
41,80 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730