Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Kod hurtowni
REAW-Z38
Kod wydawcy
Wydawnictwo
REA
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788375442519
Liczba stron
56
Rodzaj okładki
Data premiery
2010-06-17
Format (długość/szerokość/wysokość)
186 / 245 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Cena rynkowa brutto
9,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730