Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Organizacja pracy. Część 1 Hotelarstwo

Kod hurtowni
WSIP-S14
Kod wydawcy
136002
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302107474
Liczba stron
156
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-10-20
Waga
0
Dostępność
niedostępny
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.
Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Cena rynkowa brutto
37,10 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730